fbpx

Sirena trista a la platja, abocador de plàstics que el mar vomita

03 Dic Sirena trista a la platja, abocador de plàstics que el mar vomita

Sirenas Mediterranean Academy vol prendre en consideració l’estat de les platges i del mar, doncs s’han tornat en un abocador de brossa on tot si val.
Com qualsevol matí hem anat al encontre de la Sirena, i l’hem trobada a la Platja del Miracle contemplant el seu estat desprès d’un cap de setmana amb temporal de llevant. I aquesta imatge ens ha envaït el cor de tristesa doncs la mar havia vomitat tota la brossa que nosaltres llancem sense consideració: ampolles de vidre i plàstic, bidons d’oli, encenedors, taps de plàstic, bosses, sabatilles esportives, tetrabricks… i milers de partícules de plàstic petites i rodones que de mica en mica guanyen espai a la sorra de la platja. Si no mfem res per aturar-ho en un futur anirem a prendre el sol a platges de plàstic.
Hem de ser conscients que tots som responsables de la salut del mar, i que la malaltia del plàstic es nostre. El mar ens dóna vida cuidar-ho és un dret i un deure. Si continuem donant-li brossa ens tornarà brossa, i aquest matí la platja del Miracle ha estat un exemple.