fbpx

L’ Escola de Sirenes cumpleix 10 anys

Logo Sirenas Academy 10 años

09 Jul L’ Escola de Sirenes cumpleix 10 anys

La nostra Escola de sirenes: Sirenas Mediterranean Academy cumpleix 10 anys. I per a celebrar-ho farem una activitat innovadora que hem organitzat amb la col·laboració de la Societat d’Exploracions Submarines de Tarragona (SES) aquest dissabte 13 de juliol a les 10 del matí.
Per primera vegada al món es farà un «I concurs fotogràfic subaquàtic de sirenes». L’activitat es realitzarà al parc subaquàtic del SES al Dic de Llevant, Tarragona.


A les 12 h farem l’entrega dels premis i s’oferirà un petit pica-pica amb un brindis institucional.
Sirenas Mediterranean Academy és una entitat pionera al món en l’estil de natació sirena i és membre de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS). Més de 4.000 alumnes han format part del nostre projecte en aquests primers deu anys que ara celebrem.


El compromís de Sirenas Mediterranean Academy amb l’esport i el medi ambient han fet la volta al món a través dels principals mitjans de comunicació internacionals gràcies a l’originalitat de la nostra proposta lúdica i esportiva, situant Tarragona com a referent mundial d’aquesta nova pràctica que ara també triomfa a Alemanya, els Estats Units o la Xina.

Poster 1 Concurs Caça Fotogràfica de Sirenes