fbpx

Primer Taller de Nadal Sirenes 2017

Primer Taller Nadal Sirenes

29 Dic Primer Taller de Nadal Sirenes 2017

El primer Taller de Nadal de Sirenes i Tritons al món

 

Aquest Nadal els nens i nenes de Tarragona i província, han pogut gaudir d’un taller màgic i únic. El primer taller de Nadal de Sirenes cel.lebrat al món.

Organitzat Sirenas Mediterranean Academy, amb la col·laboració del centre esportiu Royal Sport Center. Un centre esportiu que es caracteritza per tenir una piscina amb una zona de profunditat, ideal per a un Taller de Sirenes i Tritons.

Han estat 3 dies on els nens i nenes han après origen, llegendes i històries de Sirenes i Tritons. Tant les que van néixer en el mar mediterrani com en altres mars i cultures, a nivell mundial. També han entès que és treball de tots mantenir net el nostre planeta terra, i que el mar no és una galleda de les escombraries. Han identificant els contaminants que abunden més en l’aigua i les seves conseqüències en la flora i fauna marina. Han dibuixat mamífers marins que viuen en el mediterrani i han entès quines són les seves característiques més importants. Hi han treballat amb materials reciclats trobats a una platja.

Però el moment més esperat ha estat quan tot el que han après en la classe ho han pogut practicar en la piscina. Vestits amb una aleta i un banyador especial que imita la fantàstica cua d’aquests éssers mitològics, han pogut nedar com una Sirena i Tritó, han imitant el moviment de mamífers marins, i han buscat tresors amagats. Diversió, educació i esport d’una forma màgica i única, i Tarragonina. 

Una experiència molt gratificant que ha disfrutat nens i nenes de Tarragona i del País Vasc que s’ han desplaçat per l’ocasió, per viure aquest esdeveniment original, creat per la primera Escola de Sirenes i Tritons : Sirenas Mediterranean Academy.

Reportatge de Prensa del Primer Taller de Nadal Sirena i Tritó.

Primer taller de Nadal de sirenes i tritons a Tarragona

 

http://www.infocamp.cat/ensenyament/item/16299-tarragona-celebra-el-primer-taller-de-nadal-de-sirenes-del-mon

 

Si vols viure l’ Experiència Sirena i tritó :

Cursos Sirenas